Ahhhh jag blir crazy!

Tjenis penis bloggen!
Jag har nu kommit underfund med att dagens ungdomar som vill ha högt betyg inte ska ha något annat liv än att plugga. Vi ska skita i våra kompisar, dissa killen och helt och håller glömma bort vovven.. är det så jag gör? NEJ, jag skiter istället i att plugga! helt sinnesjukt att vår skola ens har några elever som kan ta studenten.. märkligt att vi inte alla gett upp tidigare och hoppat av! men nu har de iaf fått fart på oss, samtal om betyg å dittan å dattan... Öhh säger jag bara!
BAJS!

Men nog med tråkigheter, jag slutar faktiskt på den bonneskolan om 6 hela skoldagar, SEX!!! när jag kommer ut ska jag leva livet och springa som en liten kalv på ängen, vråla ut min lycka och njuta av  friheten!

Men i denna veckan finns det inte många ljus, andy är borta.. skolan är smockad.. och min mobil slutar helt plötsligt fungera :S men det finns som tur är alltid små ljus i mörkret, idag till exempel fick jag å sabbe babbe praktikplats :) inte helt fel.. å sen ringde min lille skotte å sa att han sakna mig.. jag blev så lycklig att tårarna kom (pinsamt nog har han bara varit borta två dagar^^) aja ;) så blir det när man vänjer sig att ha ngn nära :)


den övervackra bilden bjuder jag på, den symboliserar nämligen mig nu.. en liten varelse som gömmer sig från allt det tråkiga för att sedan slänga bort håret och låta den friska vinden smeka mitt ansikte ^^
nu e jag nog för trött för det här XD goodnight!


Malin återuppstår!

Hej och välkommen till min så väl uppdaterade blogg ;) men bättre sent än aldrig, asmycket har hänt så det går inte ens att kortfatta utan att få er att somna..
och jag ska vara helt ärlig och meddela att kameran kanske har rostat fast på Auto läget ^^. inte varit så aktiv med den heller med andra ord ;P men så fort vår och sommar kommer igång på rktigt hoppas jag på ändring!


Men min stjärna är en riktig modell fast kameran är fast på Auto ;)


och jag har faktiskt hunnit pyssla lite! inte illa om jag får säga det själv med tanke på min stressiga vardag!

Men nu är det dags för lite mer övning på nationella talet.. :(
Ska iaf få träffa min godbit imorgon!<3
Sov gott och så.. Bye Bye


RSS 2.0